Pernilles verden


pernille_aalund.png

’Pernilles Verden’ er personlige betragtninger og rejsebeskrivelser fra en kvinde, der har valgt at prioritere lige netop den rejseform som Zen Luxury Travels repræsenterer: Rejser for krop og sjæl! På denne blog kan du følge Pernilles oplevelser og inderste tanker. Læse hendes interviews med spændende mennesker om spiritualitet, helbredelse og vægttab. Være lidt med på sidelinjen, når hun besøger og tester en lang række af de rejsemål Zen Luxury Travels har på deres menu kort

Pernille Aalund er entreprenør, forfatter og foredragsholder. I mange år var hun talkshowvært, chefredaktør for magasinet Q og lancerede parallelt en række store digitale initiativer. Senest har hun i en årrække siddet som direktør i Aller. I dag lever hun af at skrive… og rejse!

Jeg har altid ment at den vigtigste rejse, man kan begive sig ud på… er den indre. Men jeg har også personligt erfaret, at det er lettere at finde ’ind’, når man har valgt at tage ’ud´!
Pernille Aalund

 
 

Sundhed og wellness


 
 

Rejser / Ferie


 

Om os

linkedin_banner_646x220_a.jpg

Zennie og Martin Bonde Mogensen

Vi skaber rejser med hjertet. Alle vores rejser udspringer fra en drøm om at skabe anderledes og vedkommende rejser til unikke hoteller, hvor sjæl og passion er i højsædet. Vi har udvalgt steder, der tænker bæredygtigt og økologisk. Hoteller, hvor personalet har hjertet med på arbejdet. Steder, man kan mærke. Rejser, der gør en forskel i dit liv.

Vi er samtidigt taknemmelige over at kunne tilbyde dig retreats, der viser dig vejen ”hjem”. Retreats, der sætter sine spor i krop, sind og sjæl. Rejser der skaber ro, balance og giver dig endnu mere livsglæde.

Der vil blive renset ud i “gammel bagage.” Du får nogle nye gode vaner og positive tanker med hjem, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Vi har rejst, prøvet, smagt og lagt krop til hver enkelt oplevelse. Vi er derfor helt sikre på, at vi kan tilbyde dig noget ud over det sædvanlige. Vi gør altid vores bedste - og det gør vores samarbejdspartnere også. Sammen med dig sammensætter vi præcis den rejse, som indfrier dine ønsker og drømme.

Vi glæder os til at sende dig afsted på dit livs rejse.

 

Søg

 

Senest posts

Pernilles verden

Sundhed og wellness

Rejser og ferie

 

We ❤ Instagram

 
 

Vind rejse til Sri Lanka Power Retreat eller Marrakech Juice Retreat

Præmien er valgfri og har en værdi mellem  17.900 og 25.800,- kr.
Vi trækker en vinder blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes: 01.09.2019

 
Beach-4.jpg