4 favoritter og hvorfor du skal vælge hvad…

pernille.jpg

Jeg plejer at sige, at indimellem må man rejse ud for at kunne rejse ind. Og lige præcis den oplevelse er den jeg altid lever for… og søger.

Jeg har oplevet meget i mit liv og jeg er på mange måder mæt. Jeg søger til gengæld konstant fordybelse og selvindsigt samt helse for min krop og sjæl, måske vil det ændre sig med tiden, måske skal det være sådan hele resten af mit liv. Hvorom alting er så får du her de favorit rejsemål, der har gjort en forskel for mig og som jeg har søgt gentaget, så ofte det har været muligt.

Jeg sætter altid følgende krav for min indre/ydre rejse:

Der skal være pleje af min krop (Massage, SPA, behandlinger eller helsebringende bade)

Der skal være bevægelse af min krop (Yoga eller anden form for blid mobilitets træning)

Der skal være sund og helsebringende mad

Jeg skal blive klogere på mig selv og min egen indre rejse.

Jeg skal blive klogere på min krop.

Der skal være rum for fordybelse.

Der skal være ny viden.

Der skal være mulighed for ’ro’.

Stedet skal være lækkert og personalet venlige og smilende.

 

Her får du mine erfaringer fra de rejser jeg har været på med Zen Luxury Travels.

Den lille liste kan give dig en mulighed for at sammenligne, hvis du har svært ved at vælge OG… et kort indtryk af hvad det er, du giver dig i kast med.

Der er lagt et link ind i alle rejsemål, hvis du gerne vil søge mere viden om alt lige fra tidspunkter til priser samt mine egne rejsebeskrivelser.

P.S. Jeg har arbejdet for Zen Luxury Travels siden 2018. Det er min opgave at identificere nye rejsemål, teste og prøve eksisterende. Skrive om dem og være nysgerrig.

 

Den store ’game-changer’ Sri Lanka

mosaic_600x800_sl8.jpg

Dette er stedet der har ændret mange menneskers liv. Medicin er røget i papirkurven og de fleste kommer hjem og siger….

Aldrig før har jeg oplevet….

Her er Ayurvediske læger, mad og daglige behandlinger nonstop. Denne rejse kom til at hjælpe mig til at tage de helt rigtige beslutninger for mit eget liv. I dag står jeg med en helt ny virkelighed.

Tak…

Lille intimt og hyggeligt sted. Stor dedikation fra et kompetent personale. Yoga og mobility træning morgen og aften. Jeg kom ikke ud af min morgenkåbe, men jeg blev klædt på til min nye fremtid.

Jeg har nu været afsted 3 gange.

Du vælger Sri Lanka fordi du står et sted i dit liv, hvor der skal ske nogle radikale forandringer.

Du kan få flere informationer om priser og datoer her


Zen Luxury Travel har sommeren 2019 introduceret et retreat identisk med ovennævnte blot i Indien. Her har jeg endnu ikke været, men det er blevet meget rost. Du kan læse mere her.

 

Juice retreat i Marrakech

marrakech.jpg

En uge kun på juice… Det må være vildt hårdt, er der mange der siger og det var også mine egne tanker, da jeg var afsted første gang, men det var faktisk slet ikke så slemt, og anden gang skænkede jeg det næsten ikke en tanke. Nu vidste min hjerne, at det snildt var noget jeg kunne klare og af den grund oplevede jeg ikke hverken angsten for det ukendte eller sult. Der er yoga og mobility træning morgen og aften samt behandlinger og Spa. En skøn pool og dem smukkeste have.


Jeg har været afsted 2 gange.

Du vælger Marrakech fordi din krop trænger til lidt ekstra fokus og udrensning.
 

Body, Mind and Soul i Jordan

mosaic_600x800_jord6.jpg

Jeg tabte lidt af mit hjerte til Jordan allerede på den første tur. Det er et land meget anderledes end Danmark, med de varmeste indbyggere og med en historie så unik, at man må knibe sig i armen. Fra Petra den gemte/glemte by… placeret dybt inde i en slugt, skjult fra omverdenen til Citadellet i Amman og floden hvor Jesus blev døbt af Johannes Døberen.

Jordan rummer det hele. De oplevelsesrige dage kobles på de mange bade i det døde hav, stille timer i SPA’en og yoga guruen Ramzi Ammouris morgenmeditation og Yoga. Jeg har selv lavet en tur til Jordan og her kobler jeg de mange oplevelser på individuelle samtaler med Ramzi og/eller jeg selv. Det er også muligt at få rejsebureauet til at tilrettelægge en tur skræddersyet til dig og din familie.


Jeg har været i Jordan 3 gange.

Du vælger Jordan fordi du gerne vil kombinere viden og historie med mental udvikling og pleje af din krop.

Den næste rejse med mig som rejseleder er endnu ikke planlagt. Du kan blive skrevet op til flere informationer her.

Det samme link kan du også bruge hvis du ønsker en skræddersyet rejse.

Dette efterår er der en Detox tur til Jordan udelukkende for mænd. Læs mere her.

 

Kamalaya – en lille bid af Paradis

mosaic_600x800_thia3.jpg

Kamalaya er uden sammenligning en af de smukkeste retreat jeg har været på. Det er en paradisisk have bygget på en lille bjergside, med rislende vandløb, klipper og en underfuld hule til bøn og meditation.

Behandlingerne er af den højeste kvalitet og der er mulighed for at ligge i de små pools med forskellige varmegrader og kigge ind i trækronerne eller ud over havet. Den fineste lille strand, dampbade og yderligere to poolområder samt træningsfaciliteter.

Kamalayas køkken blev kåret til årets Detox køkken i asien 2018. Det er uden sammenligning et af det mest gennemførte madkoncepter jeg til dato har prøvet.

Du vælger Kamalaya fordi du give dig selv oplevelsen af et retreat i luksus klasse. Hertil rejser topledere fra hele verden for at komme ned i gear og genvinde energien.

Zen Luxury Travels kan hjælpe dig med at arrangere en rejse til Kamalaya hvis du følger dette link.