Rejser til alle os der længes ’hjem’!

Jeg har altid ment at den vigtigste rejse, man kan begive sig ud på, er den indre.
Men jeg har også personligt erfaret, at det er lettere at søge ind - ’ude’ … væk fra alle de vante rammer. De samme mønstre, den samme stue, de samme relationer.

At sætte sig selv fri og stå op til et rent lærred. Hvidt og helt parat til den kommende dags nye farver.

Jeg har levet et hektisk liv. Jeg har smagt på kærligheden, på penge … boet forskellige steder.

Jeg har set meget af verden og jeg blev træt af alle disse indtryk. Det hele kom til mig som endeløse nye impulser, der udelukkende fik hele det indre maskineri til at bevæge sig med endnu større hast.

Jeg talte med en klog kvinde for nyligt. Hun sagde, at hun helt var holdt med at rejse ’Jeg magter det ikke!’, sagde hun. Og med det mente hun at der simpelthen skete for meget i hendes liv til, at hun kunne rumme mere. For hende handlede det udelukkende om INTET at foretage sig … når det, hun hver dag følte sig nødsaget til at gøre, var overstået.

Og der er så meget, vi skal nå og det vi skal, forhindrer os ofte i at gøre det vi burde. Nemlig at elske, leve, nyde og værdsætte det der er allermest væsentligt.

Jeg har taget min tørn af konferencer, seminarer og de endeløse mødelokalers ulidelige dagsorden. Gennem årene har det ofte handlet om at løfte væksten til nye højde. Være endnu mere effektive. Mere smarte. Hurtigere. Vi må tænke om.
 

Derfor … i dag rejser jeg ud for at rejse ind.

Jeg tilrettelægger scenarier, hvor jeg flytter mig fysisk for at sætte de mest optimale betingelser for det indre eventyr, der skal folde sig ud… Jeg flytter ind i eksotiske huler af fordybelse udelukkende for at pleje krop og sjæl.

Dette er mine lise, min lindring og min healing. Det var sådan jeg fandt tilbage i mig selv igen og det er sådan jeg hele tiden sikrer mig en fortsat åndelig udvikling. Jeg lader op og sætter først stikket i kontakten, når jeg igen selv er klar afgive den næste ladning.

Alle de rejser du finder på disse sider har et fælles formål: De er helhedskoncepter!
Helhedskoncepter i en tid hvor hamsterhjulet tager mange af os på en række ufrivillige kolbøtteture. Det er svært at følge med. Ro, nydelse og tid til fordybelse – alt sammen i de smukkeste rammer, valgt med omhu -  omgivet af dygtige mennesker. Må du komme hjem som et mere ’helt’ menneske.

På denne blogpost vil du kunne følge mig på en række rejser. Læse mine dagbøger og nyde godt af de mange gode råd og iaggtagelser.