Sådan får du lækkert sommerhår

Dennis Knudsen giver de bedste råd til sommerhåret

Dennis Knudsen giver de bedste råd til sommerhåret

Pas godt på dit hår i sommervarmen.
Sol, sommer og saltvand står for døren og det er ikke altid lige så godt for dit hår, som det er for sind og sjæl. Uanset hårtype er solen hård kost for dit hår.
Vi har spurgt vores gode ven Dennis Knudsen om et par gode råd til hvordan du forkæler dit sommerhår.

Naturligt ubehandlet hår kræver ikke den store indsats, men du kan få gode plejeprodukter, der får det til at se ekstra flot og glansfuldt ud. 

Det er ikke nogen hemmelighed at alt kemisk behandlet hår reagerer når det kommer i klorvand og får masser af sol. Der sker simpelthen en kemisk proces eller reaktion, som i værste fald får håret til at ændre farve - nogle gange til både gult eller grønligt skær. Er du meget i klorvand så er en badehætte det allerbedste for at undgå denne kemiske proces. 

Det bedste du kan gøre for at beskytte mod misfarvning af kemisk farvet hår, er altid at bruge gode plejeprodukter som balsam og hår kur specielt egnet til farvet hår. Det går ind og beskytter dit hår. 

Solen er også hård ved håret. Flittig brug af solhat er sagen. Men plejeprodukter specielt med indbygget solbeskyttelse er rule # 1 når du opholder dig meget i solen. 

Bader du mest i saltvand undgår du den kemiske proces, der opstår når dit hår er farvet eller på anden måde behandlet. Til gengæld er kombinationen af sol og saltvand den lige vej til bleget og tørt hår. 

Det bedste du kan gøre for dit hår med en dag på stranden er at være flittig bruger af hårkure eller hårolier. De ligger en fin tynd hinde omkring hvert enkelt hårstrå, som går ind og beskytter dit hår mod både sol og saltvand.

Du kan let se lækker ud selvom du går rundt med produkter i håret i løbet af en stranddag. Tilbage med håret i en stram hestehale, lidt læbestift og et par lækre øreringe - så ligner du en million - selv med masser af produkt i håret.

Om aftenen er det super vigtigt at du bruger shampoo og balsam der passer til netop din hårtype. Det styrker og støtter håret i at bevare den sunde struktur og naturlige glans.

Giv også dit hår en ferie. 
Håret vil elske dig for, at du bruger lidt mere tid på at komme plejeprodukter i håret og lader dem sidde lidt længere end normalt. Hverdagen er sat på pause og måske er det lettere at finde tid til at forkæle dig selv og dit hår lidt ekstra. 

Dennis Knudsen ønsker alle en fantastisk sommer og en rigtig god rejse.

Lækkert sommerhår

Lækkert sommerhår