Moshi Moshi Mind pakker retreat kufferten

Vi er vilde med Moshi Moshi Mind og deres tilgang til lækkerhed.

Rikke Rasmussen, co-owner i Moshi Moshi Mind har pakket en kuffert til Power Retreat på Sri Lanka - og vi lader os inspirerer af simple living og god stil.

Rikke: “Med alderen er jeg blevet mere og mere bevidst om at tid er vigtig i mit liv. - At tiden går ( alt for stærkt ) at alt tager tid, og at tiden ikke kommer tilbage. 

Derfor er jeg også begyndt at bruge mere tid på mig selv, tage min tid. Som virksomhedsejer og single mor, går der rigtig meget tid med at være noget for andre, hvilket jeg også sætter stor pris på. Men som alt andet i livet skal man indimellem tankes op, for at være noget for andre. Det gør jeg ved at trække mig og fylde mig selv med sund mad, træning og fordybelse -  næste gang bliver det til Sri Lanka med Zen Luxury Travels og Kropsinstituttet. - Og jeg kan næsten ikke vente!

Jeg elsker at rejse, men hader at slæbe, derfor rejser jeg let og blødt, og på rejser får jeg ofte inspiration og erfaring til vores løbende kollektioner i Moshi Moshi Mind, da vores univers netop inspirere kvinder til at leve et mindre kompliceret liv på mange niveauer. 

Optimist pants og outgoing jacket.

Optimist pants og outgoing jacket.

 

At rejse let betyder, at det man bringer med sig, kan kunne bruges i de fleste situationer. Rejsen starter jo i flyet, og flyveturen er lang, derfor rejser jeg i vores “bløde habit sæt” Optimist pants og outgoing jacket. Det er blødt at sidde i, men stadig smukt og lækkert at se på, - jeg føler mig påklædt og præsentabel. Det kan være koldt i luften, så en cashmere sweater er altid i håndtasken sammen med en pakke tyggegummi og vores scent roll, så man kan dufte dejligt undervejs, den er rejsevenlig, og kan medbringes alle steder.

 Jeg rejser ALDRIG uden prikker :-) 

Altid en Big Dot Bag til strandsager eller shoppetur, altid min Beauty Dot bag med toiletting og bodyolier, de er universelle, og jeg vasker mig i dem, bruger dem som body lotion og som et "aroma boost" morgen og aften. De dufter himmelsk. 

Med mig har jeg også altid Travel With Me Mat, den kan foldes til Ipad størrelse og kan derfor være i enhver kuffert. Det er rart, at kunne ligge min egen måtte over de yogamåtter, der er til rådighed på yoga rejser.

 

Jeg elsker sol, men den er stærk, og det er vigtigt for mig, at jeg kan skærme mig for den, uden jeg skal smøre mig ind i solcreme fra top til tå hele tiden. Derfor har jeg lange kjoler i lette kvaliteter med - både med og uden ærmer, de kan alle bruges både i løbet af dagen, til middage og med en lækker sandal om aftenen. 

 

Til yoga, træning og undervisning har jeg valgt at pakke vores Flower Field styles, de er tynde i kvaliteten og derfor ikke så varme  + en heldragt med korte ben og et udvalg af vores T-shirt, som er perfekte til meditation. - og sammen med mine short og habitsættet.

Mine fritimer vil jeg gerne bruge på at læse. Jeg forstiller mig, at jeg pakker mit net med mine bøger og bikini, smutter ned et sted med udsigt til vandet. Shorts, T-shirt, solbriller og et tørklæder til at dække de sarte steder på kroppen. Jeg elsker at læse og sætter stor pris på “ægte bøger”, de dufter og skal ikke lades op. Jeg tager altid flere bøger med, denne gang bliver det "Mælk og Honning", det er Rupi Kaur´s digte oversat til dansk af Julia Lahme, har læst dem på engelsk, men Julia er så dygtig, så jeg er sikker på at digtene er mindst lige så gode på dansk. Så skal jeg læse Tao The Watercourse Way, som jeg har fået anbefalet og selvfølgelig altid lidt skønlitteratur, ser frem til at sejle ind i Carlos Ruiz Zafron´s mystiske Barcelona og underfundige fortælling i Åndernes Labyrint.