Juice kur - Gør underværker for din krop

 

Hvorfor rejser flere og flere mennesker på Juice Retreat?

 

Fordi det er ren selvforkælelse for krop, sind og sjæl.

Udover du bliver forkælet fra du kommer til du tager hjem, så er det nok en af den største gave du kan give din krop.

Din krop er dit tempel og den fortjener at blive passet på. Det er det vi kalder REN SELVKÆRLIGHED.

At rejse væk på et Juice Retreat kan være lettere end at gå alene rundt i dagligdagens tumerum og skulle klare det hele selv.

Alt bliver serveret for dig!

Der er arrangeret yoga, udrensende behandlinger, meditation og meget andet, der understøtter en optimal udrensning.

En anden meget vigtig del er fællesskabet – her er vi fælles om at leve af juice. At opleve det kan være en fest at rejse, selvom der ikke er bøf og vin på menuen, kan være en øjenåbner i sig selv.

 

En juicekur kan gøre underværker for din krop, fordi:
 

… du giver din mave en velfortjent pause. Friskpresset juice kræver meget mindre arbejde for maven. Det at være på en juicekur kan være en stor hjælp for dig, der lider af for lidt eller for meget mavesyre og måske endda får medicin for det. Vil du gerne være fri for mavesyremedicin har du en reel chance for at blive det ved at følge en juicekur.

… din tarm får en pause for alle de svært fordøjelige fødevarer, du til daglig skal tygge dig igennem. Din tyktarm er ofte på overarbejde med rødt kød, tilsætningsstoffer, pesticider, mælkeprodukter, gluten, sukker, alkohol, kaffe og måske også medicin. Din tyktarm kan desuden trænge til en pause, hvis den har været udsat for antibiotika, da den medicinform er med til at skabe en ubalance i de naturlige tarmbakterier. Selv stress kan påvirke din tarm og fordøjelse i negativ retning. Straks du giver din tarm en pause og kun tilbyder den frugt og grønt i alle regnbuens farver har den en mulighed for at komme sig.

… din lever får en pause. Leveren er vores vigtigste afgiftende organ. Hvert molekyle af fødevarer, der optages gennem tarmvæggen, bevæger sig ind i leveren til afgiftning og forberedelse, før det får lov til at komme ud i resten af kroppen. Problemet er bare, at der som regel er for mange giftstoffer at håndtere for vores lever og derfor bliver den overbelastet. Mange af de skadelige stoffer får lov til at komme rundt i kroppen og ud til cellerne og overbelaster dermed vores system, så det kommer i ubalance. Det kan medføre sygdom for nogle mennesker. En juicekur giver leveren lov til at regenerere og komme i balance igen. Kroppen kan begynde at helbrede sig selv.

… du hurtigt vil komme til at føle dig meget bedre tilpas. En juicekur kan reducere fysiske problemer. Du begynder at føle dig generelt i bedre form. Ikke bare i forhold til energi, men også til mange fysiske symptomer, som fx hovedpine, udslæt, generel ømhed, stivhed, vand i kroppen, overbelastede bihuler og slimdannelse. Luft i maven, oppustethed og mavekramper kan også formindskes. Du vil kunne mærke, at kroppen ikke er på overarbejde med at håndtere de stoffer, du plejer at spise, og som ikke gør noget godt for den. Kroppen elsker simpelthen at blive forkælet med frugt og grønt og betaler tilbage med et bedre helbred.

… det er let for kroppen at optage de mange næringsstoffer i den friske juice. Du får dem hurtigt optaget i blodbanen, og det bliver en energiindsprøjtning direkte ind i cellerne. Den friske juice er livgivende føde – det er “levende” mad til dine levende celler. Kroppen får nemmere ved at optage de vitaminer, der er tilbage, når eksempelvis æblet eller guleroden har været en tur i blenderen – i forhold til, hvis du spiser hele frugter og grøntsager.

Så er der serveret ...

Så er der serveret ...

… den friske juice er ikke pasteuriseret. Den har altså ikke været opvarmet, som man ser det ved traditionel kartonjuice, der ud over at være pasteuriseret, også ofte er tilsat sukker. Kartonjuice bliver opvarmet til en temperatur, hvor det dræber næsten al den ernæringsmæssige værdi. Frisk juice er langt overlegen hovedsagelig på grund af det. Derfor må du aldrig sammenligne din friskpressede juice med en karton fra supermarkederne. Hvis du skal blive frisk, må du spise helt frisk mad.

… det er en lynhurtig måde at få masser af vitaminer, næring, saft og kraft, som du ellers ikke ville få. Det ville tage dig dagevis at tygge dig igennem de samme mængder grøntsager, som du lynhurtigt kan drikke og nyde og få en dejlig vitaminindsprøjtning fra. De fleste mennesker spiser ikke nok grøntsager hver dag. Men friske juicer gør det muligt.

… du spiser mere naturligt. Vores kroppe er fra naturens side skabt til at blive fodret med rene, rå, friske og naturlige fødevarer, der indeholder masser af naturligt forekommende vitaminer og mineraler. Vi er ikke skabt til at stoppe os med kunstige sødemidler, kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og konserveringsmidler.

… din krop får en perfekt udrensningskur. Kroppen er nemlig som udgangspunkt skabt til at rense sig selv, så længe den får de rigtige vilkår til at gøre det. Kroppen har brug for levende vitamin- og mineralrig kost til denne udrensningsproces. Vi kan sige det på en anden måde: Når der kommer noget sundt og godt ind, kommer der automatisk noget “skidt” med ud. Men er kroppen konstant overbelastet, kan den simpelthen ikke nå at få renset skidtet ud. En juicekur giver kroppen fri til at få ryddet op.

… du hjælper kroppen til at vedligeholde eller få en helt normal kropsvægt. Du vil opdage, at du føler mindre sult, din sukkertrang forsvinder, og du har ikke på samme måde behov for snacks og usunde sager. Hovedårsagen er, at du stopfylder din krop med den næring, den har brug for, og det gør, at kroppen ikke behøver at “skrige om hjælp”. Det signal misforstår vi ofte og giver vores kroppe endnu mere af det, den ikke har brug for – nemlig tomme kalorier. Så skriger kroppen bare endnu højere.
Og så kører karrusellen: Vægten stiger, vi spiser mere og mere, vi bliver mere og mere energiforladte, tunge og triste. Husk at det du spiser eller drikker i dag, vil kroppen også gerne have i morgen.

… friske juicer er med til at holde dig ung, smuk og mere levende. Når du giver din krop alle de antioxidanter, vitaminer og mineraler i en koncentreret dosis, mindsker du fremkomsten af rynker, træthedstegn, sorte sorte rande og poser under øjnene, og din hud får gløden tilbage.

… friske juicer har en helbredende effekt. Vores kroppe er som udgangspunkt selvhelbredende. Men den kan naturligvis kun reparere sig selv under de rigtige vilkår. Kører den mest på pasta, kage og rødt kød, der skylles ned med cola, kaffe og rødvin, bliver det altså svært. Selv for en stærk krop. Men heldigvis er kroppen lynhurtig til at tage imod den rigtig pleje og vil elske at få serveret friske, rå grøntsagsjuicer. Kroppen vil kvittere med et bedre helbred, mere energi, bedre humør og meget mere overskud.

De er alle sammen så gode grunde, at de ikke engang er værd at tænke over, synes vi. Der vel ikke så meget at betænke dig på?
Nej, vel?

Friske juicer i alle regnbuens farver

Friske juicer i alle regnbuens farver

Måske kun denne lille “advarsel”:
Det ender måske med, at du bliver afhængig af dem. Det oplever vi hele tiden – at mange bliver så glade for den ekstra energi, de får af at være på juicekur, at de ikke vil eller kan undvære juicerne fremover.

Men vi oplever også noget andet, som vi undrer os over: Mange af de klienter, vi møder på vores vej, er målløse over de resultater, de opnår på fx kun syv dages juicekur. De får det bedre, de sover bedre, de ser bedre ud, får mere energi og kan i den grad mærke en enorm forskel. Og alligevel glæder de sig ubeskriveligt til at “få lov” til at komme tilbage til den røde bøf, rødvinen, morgenkaffen og det hvide brød. Det vil altså sige, at de kan mærke, se, føle og helt klart opleve, at juicerne gør en forskel for hele kroppen. Alligevel træder det i baggrunden for de vaner, de har tillagt sig år tilbage. Også selv om det er vaner, der gør dem overvægtige, energiforladte, dårlige og måske endda syge.

Det er så nemt at blive i vaner, vi nu en gang har fået, men vi kan godt love dig, at en juicekur også kan blive en vane – en sund vane, som du vil se frem til at komme på engang imellem.

 

Vil du vide mere om vores juiceretreat i Marrakech?

 

Eller vil du på juicekur hjemme hos dig selv? Den fedeste juicekur viser dig vejen!

 

Hør Pernille Aalund og Zennie tale om juiceretreat direkte fra Marrakech