SHA – et sandt wellness mekka

SHA Wellness clinic
 

Hvad er SHA?

 

SHA er nok den største sundheds- og wellnessklinik vi til dato har besøgt.

I vores tid boomer det med wellness tilbud af den ene og den anden slags.

Men med et besøg på SHA i Alicante skal jeg lige love for, at jeg er blevet både klogere, yngre, sundere og mere afslappet på ganske få dage. Vi må bare erkende at helheden gør forskellen.

SHA har simpelthen ALT hvad hjertet (og din pengepung) kan begære indenfor wellness, sundhed og skønhed.

Min evige søgen på ny viden har bragt min vej forbi SHA. Hvis jeg falder over noget nyt, så tester jeg det på egen krop inden jeg begynder at fortælle om det. Mit motto er: ”Mange har holdninger, men færre har prøvet.” Så jeg og Pernille Aalund er draget afsted til SHA for at se hvad SHA kan tilbyde af nye og spændene ting indenfor sundhed, skønhed og wellness.

Alicante er blot 3 timers flyvning fra Københavns lufthavn Kastrup. Så SHA er indenfor rækkevidde og står klar til at opfylde stort set alle ønsker og behov indenfor den nyeste viden omkring helse og skønhed. SHA blev bygget fordi den nuværende ejer blev alvorligt syg af cancer og var erklæret uhelbredelig af sygdommen. Som et mirakel på hans vej, stødte han på begrebet MACROBIOTIC FOOD og kom igennem sit cancerforløb som fuldkommen helbredt på den anden side. Som en tak til livet, besluttede han sig for at bygge SHA. Han undrede sig over, at denne måde at spise på var så ukendt. Netop derfor er maden den absolut største del af det at være og bo på SHA. Alle er på en diæt – men en både en velsmagende, smuk og mættende diæt. Ingen går hverken sulten i seng. Jeg er fuldkommen mættet i både mave og øje. 

 
SHA Wellness clinic
 

SHA er et stort sted. Forestil dig det mest luksurisøse privathospital. Hvor personalet står på spring for DIG nonstop. Der er flere behandlerrum end suiter. Her er mere end 92 behandlerrum og i alt 100 ganske særlige og udvalgte læger, behandlere, specialister, sygeplejersker, hudterapeuter, ernæringsspecialister og alt muligt andet. Alle sammen med en passion for at holde sig sunde, raske, energifyldte, afbalancerede og ungdommelige.

Der er gæster fra hele verdenen og alle er vi fælles om at gå rundt i hvide badekåber stort set hele dagen. Vi spiser både morgenmad og frokost i de hvide badekåber – dog bliver vi anvist ved ankomst at klæde os på til middagen om aftenen.

SHA spa

Her på SHA er der tykke og tynde, sunde og syge, unge og gamle, nogle med psykiske udfordringer som stress og depression, andre der får hjælp til rygestop, nogle er på et stramt detox forløb, nogle ønsker at tabe sig og andre kommer med meget mere alvorlige udfordringer i form af sygdom. Jeg vil næsten gå så langt at sige at de kan opfylde næsten alle behov.

SHA har vundet et hav af priser – deres smukke hvide vægge i receptionen er næsten tapetseret med flotte priser. Og jo flere dage jeg er her, jo bedre forstår jeg hvorfor SHA har gjort sig fortjent til dem.

Bygningen ligger op af en smuk bjergside med udsigt ud over det smukke tyrkise Middelhav. Der er kig til bjerge, blå himmel og masser af smukke grønne træer. Udsigten er simpelthen breathtaking! Det er lige ved, at den kan være helbredende i sig selv.

Det tog mig lige en dags tid at finde rundt på SHA. Godt nok fik vi en varm velkomst og en rundvisning, men det tager lige et stykke tid at finde vej til de mange forskellige behandlinger og konsultationer der fylder dagen.

Pernille Aalund har delt alle de mange gode sundheds og skønhedsråd vi har taget med os hjem fra SHA

 
 
SHA Wellness clinic
 

Hvorfor rejser folk til SHA?

 

Det er der mange årsager til!

Rigtig mange kommer på SHA for at tabe sig. De er eksperter i vægttab. Nogle kommer fordi de har mange smerter. Der er en hel afdeling udelukkende specialiseret i fibromyalgi. Mange kvinder i overgangsalderen kommer for at få testet hormoner og får råd og vejledning til at komme ugeneret gennem overgangen. 
SHA har utrolig mange forretningsfolk der er ramt med stress. De har kognitive læger, psykologer og det nyeste udstyr inden for angst, depression, stress og andre psykiske lidelser.

Der kommer en del gæster på SHA med hjerte- kredsløbsproblemer. Her er patienter med cancer, som vælger SHA som en understøttende del af et helbredelsesforløb. SHA helbreder ikke cancer, men kosten og de mange andre tilbud SHA har kan være et godt supplement til at komme hurtigere igennem sygdomsforløbet.

Her er gynækologer og hudlæger med speciale i ungdommelighed. Her er det nyeste inden for ung hud: Thermagebehandlinger, botox, fillers, ultralydsbehandlinger og meget mere. Mange af behandlingerne har vi slet ikke Danmark. 

På SHA er der en hel tandlægeafdeling, så tandsættet kan få sig en opløftning mens du er her. 

Der er ALT hvad man overhovedet kan forestille sig af behandlinger inden for kropsbehandling. Et have af massageformer, detoxbehandlinger, opstrammende behandlinger, slankende behandlinger.

 
SHA Wellnes clinic
 

Er det dyrt at være på SHA?

 

Ja, det er dyrt. Man betaler mange penge for et ophold på SHA. Men det er alle pengene værd! Og når man lægger ophold, mad, drikkelse, behandlinger, ”medicin”, undersøgelser og det hele sammen, så får man stadig rigtig meget for pengene.

Der kommer alle typer mennesker og stedet er på ingen måder snob. Der er ingen der ”flasher” dyre mærkevarer. Folk er her for noget der er meget vigtiger end det.

Der er prinser, prinsesser og kendisser i lange baner – mens vi var her var der hele 2 prinser, men det er på ingen måder noget stedet bærer præg af. På SHA er vi alle ens – mennesker i hvide badekåber der gerne vil være så sunde som muligt.

Der kan ikke her gives en nøjagtig pris for det kommer meget an på formålet for opholdet og dermed hvilke behandlinger man skal igennem.

Læs min hudløs ærlige dagbog fra SHA

 
 

Hvordan booker jeg SHA?

 

Du er altid hjertelig velkommen til at ringe til kontoret på tel. 61 16 30 14 hvor vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi kan i samarbejde med SHA får sammensat det helt rigtige program til netop DIG.

 
 
SHA wellness clinic